2012. október 20., szombat

Puzdra köroszt - Hírek: PÁN TENGELY

Puzdra köroszt - Hírek: PÁN TENGELY

PÁN TENGELY

A Pán-tengely EszPÁNola, PÁNnonia, JaPÁN meghatározta terület. A PANnon-medencében erre a tengelyre merőleges osztást mutat OsztoPÁN és PÁNonhalma magyar helységek vonala. A Bakony csúcsai rajzolta egyenesre, illeszthető 90°-ban az osztó vonal. A táj 50-60 ezer éve változatlan. A hegyek vonalba rendezését ez idő előtt kellett megtenni.

A Radnai-havasok Puzdra-hegye ugyanúgy origója, fókusza a hegycsúcsok alkotta egyenesek hálózatának. A csúcsok nagy száma, és az így alkotott egyenesek párhuzamos ismétlődése kizárja a spontaneitást.


A Boszniában föltárt Visokó-i Nappiramis rovásemléke 35 000 éves. A magyar Képes Krónika 125. képe István koronázását örökíti meg Esztergomban. Háttérben piramis látható. A koronázás 1053-ban történt. A képen látható piramis 1053 előtt kellett, hogy épüljön. Ez az építmény mai lepusztult állapotával mutatja mennyit rombol a természet 1000 év alatt. Így a PÁN-tengelyen lévő piramisok felfedezhetők, megismerhetők a mai tájban. Boszniától Bakonyon, Pilisen keresztül Erdély legkeletibb végéig több mint száz áll még.

A piramisok alatt bonyolult barlang, illetve alagút rendszerek vannak. Ezek az alagutak gázok vezetését szolgálják. Szigetelésüket a kazein eljárással oldották meg őseink. Valódi kőre sziklára hasonlító anyagot lehet előállítani kazeinből (túróból) és égetett mészkőből vagy csontból. A sziklaöntés más építészetben, térkép rögzítésben, jelek, keresztek öntésében is kimutatható mai nap is a kőtáblák legendája innen ered.

A piramisok mindig nagy kiterjedésű medencék közelében vannak. Ezek a medencék erdő nélküli TAR-tájak. Ma tartálynak írjuk. A föld alatt minden esetben nagy mennyiségű szén található. A szén nem engedi az erdő kifejlődését ezért tar a táj. Az ilyen hely elárasztása vízzel feltöltése szülte a tartály szót.

A több négyzetkilométer felületű víztározók létrehozása nagy feladat. A mérnöki munkát a pásztázó bottal végeztük. A Pápai pásztorbot kisebbik hurkába akasztott szív alakú függővel a vízszint visszajelölhető bonyolult körülmények között is. A piramisok dolga volt ennek a nagy mennyiségű víznek a föld alá pumpálása. Acetilén vagy más gázzal érhető el akkora nyomás ami ezt megoldja. A piramisok nagy tömege az ellenerőt kellett, hogy biztosítsa. A víz 'H2O' kettéválása után mindkét alkotó külön-külön egyesül a szénnel 'C'. Két molekula vizet köt le egy szén atom. Keletkezik földgáz más néven metán 'CH4' és a szén-dioxid 'CO2' A föld elektromos áramot termelő hatására az elektrolízis elve alapján a két gáz ellenkező irányban igyekszik és különféle telérekben (föld alatti tartály) gyűlik össze. Esetleges berobbanásuk okozzák a földrengéseket. Az elmúlt 40 év földrengési térképe tökéletesen fedi a PÁN-tengely területét. A földkéreg Osztopán környéki területen a legvékonyabb.

Említett tartályok piramisok felett a közeli hegyeken Eurázsiát behálózó üzenő rendszer van kiépítve.

A földrészeken át egyenesen haladó hegycsúcsokból álló vonal ennek eszköze. A puzdra csőbe illeszthető kereszttel egy MORZÉÉ típusú jelrendszerrel értelmes tartalom közölhető. A csőben látható KÖR OSZTÁSA ad nevet a tárgynak KÖRÖSZT azaz kereszt és kezelőjének KÖROSZTÓS (mint például a juhnál a juhos az aki foglalkozik a juhokkal) A körosztóst ma Krisztusnak ejtjük. A fa levél meggyújtásával keletkezett fényt használta a rendszer ezért ma levelezésként emlegetjük az üzenet küldést. Fémreszelék hozzáadásával növelték a fényerőt így keletkezett a fényes szó.

A krisztusok kezelte üzenő hálózat tárgyi elemei azok nevei több nemzet szóhasználatában kimutathatóak ezáltal megállapítható, hogy ezeket a fogalmakat a köznép használták, a nyelv befogadta és a közélet részei voltak. BÁR nyomást jelent. Kicsinyítő képzős alakja a BÁRKA. A szén-dioxid kis nyomással a kőzetbe pumpálás eredményeként, pl. Nap piramis 8-10 C°-kal melegebb a környezeténél. Ez az infratükör hatás.

A PÁN tengely másik gáza láng-gal ég. BAR-LÁNG BARLANG (BARMUDa jelentős metángáz kibocsájtó hely. Erről híresült el) A két gáz peremes hegyekben pumpálásának köszönhető, hogy a jégkorszakot túlélte a bioszféra. A BÁRKÁBAR-KABAR a nyolcadik magyar törzs.

Mindezek alapján megállapítható:
1, A PÁN tengely ősidők óta működő földgáz és szén-dioxid termelő terület
2, A 50-60 ezer éves szkíta birodalom a kultúra teremtője és átmentője.
3, A piramisok olyan építmények, melyeket vízpumpálásra használták. A Kurgánok gázok összegyűjtését és továbbítását
szolgáló építmények.
4, A fentiek együttesen tették lehetővé a jégkorszak túlélését növények, állatok és emberek számára
5, Az üzenő rendszer hálózat nyelve a magyar ezért minden nyelv alapja.
6, A föld pólus váltása gázok keveredését okozza. Erre utal a Maya naptár és a korona időkódja is.
7, A földgázmezők berobbanása véget vethet a földi életnek. A Japán földrengés az első.
8, Az Ószövetség, és az Újszövetség állításainak máig ható következménye a nemzetekre szakadt világ szégyenletes helyzete.
A Föld veszélyeztetése vallási téveszmék védelmében, méltatlan az emberhez.
9, A ma embere történelmi alapok nélkül él. A Föld egységes értelmezése nem jelenik meg a hétköznapi cselekedeteinkben.
Morális süllyedésünket a valódi történelem ismeretében tudjuk megakadályozni.

Kijelentéseim, tényközléseim, jelentéseim bizonyítékai a fal mögött és az Ősenergia című filmjeimben megtekinthetőek:
Link
A PJP Egyesület az adatok kezesélét, további archeológiai feltárások koordinálását és a PÁN tengely felügyeletét vállalja.

Jásdi Kiss Imre
e-mail: kissimre3@citromail.hu
telefon: +36 30 911 85 63
posta: H-2065 Mány Alsóörs, 3594/1.

Köszönöm.


Hozzászólások

#1 | Tulok - 2011.04.25. 20:06:12
A víz lepumpálásának legegyszerűbb módja a nagynyomású gőzzel, vagy széndioxiddal (égéstermék). A lepumpált víz 2500 fok felett felbomlik oxigénre és hidrogénre. A keletkező szénhidrogén és széndioxid nem csak a lepumpáláshoz, hanem a légkör felmelegítéséhez is felhasználható, üvegházhatást létrehozva, mivel kalifornia magasságáig jég borította a bolygót. Ha megfigyeljük a Atlantisz fővárosának, Poszeidonisz http://maps.googl...23&z=8 ócánba sűllyedt romjait, ahogy kisebb nagyításra kattintunk, észak felé hatalmas repedés figyelhetünk meg az óceán fenekén. A hegyhát alatt felgyülemlett gázok ezen a repedésen keresztül törtek ki a légkörbe, és üvegházhatást okozva felmelegítették a légkört. Még nem tudni, hogy az atlantisziak szándékos terraformálása állt ez mögött, vagy véletlen "baleset", de a térségben műholdfelvételeken is megfigyelhető, több ezer kilóméteres, párhuzamosan elhelyezkedő vonalak 45 fokos él mentén elhelyezkedő pontosan 90 fokos irányváltása, emberi tevékenységre utal.
A felmelegedő légkör megolvasztotta a jégtakarót, özönvízet előidézve, de a víz a kitöltötte az elsüllyedő Atlantisz helyét, ezért visszahúzódott. Noénak már csak annyi dolga volt, hogy lemásszon az Ararát tetejéről!
#2 | meszarostomi001 - 2012.09.22. 16:48:09
a piramis maradványrol,illetve a föld alatti barlangokrol nem látok képet sajnaSadamit a magyarország kincsei cimü müsorban emlitettél....láthatnánk képet?érdekes téma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése